Wat voor bedrijf je ook hebt, je zult altijd te maken hebben met afval. In veruit de meeste gevallen zal dat gaan om in ieder geval papier en restafval. Omdat je een bedrijf hebt, heet het dan ineens bedrijfsafval. En dat doen de gemeentes slim, ze kunnen een hogere vergoeding vragen voor het afvoeren van bedrijfsafval dan voor particulier afval. Maar jij kunt hier zelf iets aan doen. Door je bedrijfsafval niet door de gemeente te laten verwerken, maar door een ander bedrijf. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het afvoeren en verwerken van bedrijfsafval. Dit scheelt je veel geld en je kunt ook nog eens betere afspraken maken met betrekking tot het afhalen.

Bedrijfsafval volgens de regels laten afvoeren

Kijk, waar je ook komt, overal zijn regels. Ook met betrekking tot afval en meer specifiek bedrijfsafval. Het is natuurlijk in ieders belang dat de straten netjes blijven. Op die manier verminder je de overlast en verpaupert de boel niet. Je moet er dus, ook als bedrijf, voor zorgen dat je afval op de juiste manier wordt afgevoerd. Gelukkig kun je dit heel gemakkelijk zelf regelen. Bijvoorbeeld door online te gaan en zelf afspraken te maken over het ophaalschema, maar ook over het plaatsen van afvalcontainers voor diverse soorten afval.

Niet ieder bedrijf heeft het zelfde soort bedrijfsafval

Wanneer je een kantoor hebt, dan zul je voornamelijk te maken hebben met wat restafval en veel oud papier. Heb je een winkel? Dan is vooral het aandeel oud papier en karton groot. En heb je een horecabedrijf, dan zul je vooral te maken hebben met restafval en glaswerk. Gelukkig is er voor iedere soort bedrijfsafval een oplossing. Zelfs wanneer je een hoveniersbedrijf hebt en vooral veel takken- en snoeiafval hebt. Je kunt al dit afval op de juiste manier laten afvoeren, gewoon door het juiste bedrijf in te schakelen. Dat kost bijna geen moeite en bijna geen geld.
Bedrijfsafval

Een contract afsluiten voor het afvoeren van je bedrijfsafval

Je kunt voor het afvoeren van je bedrijfsafval en het huren van een container diverse contracten afsluiten. Door het handige keuzemenu op de site, zie je al snel welke container en welke ophaalfrequentie het best bij jouw bedrijf past. Je ziet dan ook direct hoeveel dit je per maand gaat kosten. Bij een contract van bijvoorbeeld twee jaar krijg je ook nog eens een flinke korting. Zo heb je je afval voor niet al te veel geld keurig opgeruimd.